Over Ons

fLOOR VAN DEN bROEK

Hi ik ben Floor van den Broek, oprichter van FloFLow

Ik heb jaren in de signbranche gewerkt waar ik veel grafische werk en producten heb mogen maken waarbij oog voor detail erg belangrijk is. Sinds 2012 ben ik werkzaam op scholengemeenshap De Rooi Pannen waar ik studenten het mooie vak Sign mag leren. Ik ben al jaren bezig om voor andere de mooiste producten te maken en ontwerpen. En nu is het tijd om deze voor mijzelf (en voor jullie) te maken.

Toen ik in 2016 zwanger was spookte het idee in mijn hoofd om zelf kinderproducten te gaan maken en toen ik in 2019 weer moeder werd van de tweede moest het toch echt gaan gebeuren. Het moet een product zijn dat multifunctioneel is en breed inzetbaar. Een musthave voor ieder kind.

Ik ben begonnen met mijn eigen patronen voor cadeaupapier, wallpapers en stoffen en ik was vooral weg van de stoffen. hier kun je oneindig veel dingen mee doen. Ik ben voor mijn kinderen een wholeclothe quilt gaan maken en gebruik ze overal voor. we nemen ze mee als we op pad gaan, kunnen er op zitten picknicken, gebruiken het als speelkleed, boxkleed, of gewoon om lekker mee te knuffelen. 

Omdat de Quilt zo breed inzetbaar is is het een item dat in ieder gezin onmisbaar is. 

Heb je vragen of wil je een custom bestelling neem dan contact met ons op.

Floor van den Broek

Volg Ons Op Social Media